20-vuotisjuhla

Seuran 20-vuotisjuhlat

Hyvät Kirkkonummen Soutajien jäsenet, nykyiset ja entiset!

Vuonna 1998 perustettu seuramme on saavuttanut kunniakkaan 20 vuoden iän. Tervetuloa juhlistamaan menneitä ja tulevia vuosia ystävien sekä hyvän ruoan ja juoman parissa 21.9.2018 klo 18.00, paikkana Cafe Cleopatra, Kauppakeskus Kirsikka, Saloviuksentie 3 A 6, Kirkkonummi. Myös perheenjäsenet lämpimästi tervetuloa! Iltaa vietetään rennoissa tunnelmissa, live jazz-musiikin tahdissa.

kirkkovenesoutu

Soutukausi jatkuu vielä

4.9.2018 oli vuorossa haastesoutu Ingalundaa vastaan. Täysi veneellinen inkoolaisia soutajia (Tammisaaresta saadulla vahvistuksella) vei voiton meidän veneestämme. Ensi vuonna uusi yritys, Ingalunda lupasi lähettää kutsun alkukaudesta. Soudun jälkeen kokoonnuimme Café Purjeessa ja mietimme muita yhteisiä tapahtumia. Näistä sitten lisätietoa myöhemmin …  Ja soutukausi jatkuu vielä, nähdään rannassa.

kirkkovenesoutu, soutuharjoitus, Sulkavan suursoudut

Soutuharjoitukset jatkuvat

Soutuharjoitukset jatkuvat taas tästä päivästä alkaen normaalisti nyt kun on Sulkavan souduista hyvin ehditty toipua. Sulkavalla soudimme kirkkoveneiden perjantain iltasoudussa 6.7.2018 kahdeksan soutajan ja perämiehen voimin Sulkava Pro 8-veneellä. Sää oli ennusteista huolimatta hieno ja nautimme soudusta pidempään kuin koskaan aiemmin eli 6:43,23. Nyt taas kaikki joukolla treenaamaan!

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2018

Kirkkonummen Soutajat järjestää kirkkovenesoutuun tutustumista ja soutukokeilua Unelmien liikuntapäivänä helatorstaina 10.5.2018 klo 14-16 Kantvikin venesatamassa. Katso tarkemmat saapumisohjeet tästä.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, joka rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Unelmien liikuntapäivä on hieno mahdollisuus toteuttaa juuri omannäköisiä liikuntahetkiä ja -tapahtumia, osallistua toisten järjestämiin tapahtumiin – tai liikkua ihan muuten vaan. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Vuonna 2018 erityisteemana on luonto.

www.unelmienliikuntapäivä.fi

Vuosikokous

Kirkkonummen Soutajat ry – Kyrkslätts roddare rf sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 22.3.2018 klo 18.30 Cafe Cleopatrassa (Kauppakeskus Kirsikka, Saloviuksentie 3, Kirkkonummi).

Seura viettää 20-vuotisjuhlaansa alkavalla toimintakaudella. Sen kunniaksi johtokunnan ehdotus toimintasuunnitelmaksi sisältää normaalien soutujen ja soututapahtumien lisäksi myös erityistä juhlaohjelmaa, kuten juhlasoutua Tallinnaan kesäkuussa ja iltajuhlallisuuksia elokuussa.

Nykyiset jäsenet ja uudet soudusta kiinnostuneet tervetuloa!

Juhlavuosi on käynnistynyt

Kirkkonummen Soutajat täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sen kunniaksi on luvassa sekä perinteisiä että uusia, ainutlaatuisia tapahtumia. Kesäkuuksi suunnittelemme soutua Tallinnaan ja loppukaudesta 20-vuotisjuhlia. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan, soutamaan ja juhlimaan!