kirkkovenesoutu, unelmien liikuntapäivä

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2019

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Vuonna 2019 Unelmien liikuntapäivä järjestetään jo neljättä kertaa. Vuoden 2019 teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä.

Kirkkovenesoutu sopii lähes kaikenikäisille teinistä vaariin (vanhin soutajamme on 89-vuotias). Tule Kantvikin pienvenesatamaan (osoite Hupisaarentie 1, Kirkkonummi) katsomaan millainen kirkkovene on ja kuulemaan lisää kirkkovenesoudusta sekä myös kokeilemaan kirkkovenesoutua. Unelmien liikuntapäivän soutuharjoitus alkaa klo 18. Tervetuloa yksin tai yhdessä, olit sitten nuori tai ikinuori tai mitä tahansa siltä väliltä!

Unelmien liikuntapäivä.fi

kirkkovenesoudun kokeilu

kirkkovenesoutu

Soutukausi jatkuu vielä

4.9.2018 oli vuorossa haastesoutu Ingalundaa vastaan. Täysi veneellinen inkoolaisia soutajia (Tammisaaresta saadulla vahvistuksella) vei voiton meidän veneestämme. Ensi vuonna uusi yritys, Ingalunda lupasi lähettää kutsun alkukaudesta. Soudun jälkeen kokoonnuimme Café Purjeessa ja mietimme muita yhteisiä tapahtumia. Näistä sitten lisätietoa myöhemmin …  Ja soutukausi jatkuu vielä, nähdään rannassa.

 

kirkkovenesoutu, soutuharjoitus, Sulkavan suursoudut

Soutuharjoitukset jatkuvat

Soutuharjoitukset jatkuvat taas tästä päivästä alkaen normaalisti nyt kun on Sulkavan souduista hyvin ehditty toipua. Sulkavalla soudimme kirkkoveneiden perjantain iltasoudussa 6.7.2018 kahdeksan soutajan ja perämiehen voimin Sulkava Pro 8-veneellä. Sää oli ennusteista huolimatta hieno ja nautimme soudusta pidempään kuin koskaan aiemmin eli 6:43,23. Nyt taas kaikki joukolla treenaamaan!