Ajankohtaista

kirkkovenesoutu, Sulkavan suursoudut

Tuas souvettiin Sulkavalla

Sulkavan soudut on tältä vuodelta soudettu ja kirkkovenejoukkueemme menestyi hienosti perjantain iltasoudussa saavuttaen ajalla 5:16.31 sarjassaan 14. sijan. Seurassamme on taas yksi uusi soutuneuvoskin.

Harjoitukset jatkuvat parin viikon tauon jälkeen heinäkuun lopulla. Loppukesän aikana ehditään soutaa vielä monta harjoitusta ja souturetkeä ja syyskuussa on  vuorossa Kulosaaren ympärisoutu. Tervetuloa uudet ja vanhat soutajat mukaan!

Uncategorized

Haastesoutu 11.6.2019

Tänä iltana Kantvikin pienvenesatamassa oli suorastaan ruuhkaa, kun saimme vieraaksemme Ingalundan Inkoosta. Leikkimielisessä soutukisassa Kirkkonummen soutajat sijoittui hienosti hopealle. Soudun jälkeen nautiskelimme kahvia ja lähituottajan herkullista jäätelöä Café Purjeessa.

kirkkovenesoutu, unelmien liikuntapäivä

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2019

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Vuonna 2019 Unelmien liikuntapäivä järjestetään jo neljättä kertaa. Vuoden 2019 teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä.

Kirkkovenesoutu sopii lähes kaikenikäisille teinistä vaariin (vanhin soutajamme on 89-vuotias). Tule Kantvikin pienvenesatamaan (osoite Hupisaarentie 1, Kirkkonummi) katsomaan millainen kirkkovene on ja kuulemaan lisää kirkkovenesoudusta sekä myös kokeilemaan kirkkovenesoutua. Unelmien liikuntapäivän soutuharjoitus alkaa klo 18. Tervetuloa yksin tai yhdessä, olit sitten nuori tai ikinuori tai mitä tahansa siltä väliltä!

Unelmien liikuntapäivä.fi

kirkkovenesoudun kokeilu

vuosikokous

Vuosikokous 2019

Kirkkonummen Soutajat ry – Kyrkslätts roddare rf sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 13.3.2018 klo 19.00 Cafe Cleopatrassa (Kauppakeskus Kirsikka, Saloviuksentie 3, Kirkkonummi).

Kevät koittaa ja on taas aika kokoontua Kirkkonummen Soutajien vuosikokoukseen. Käsitellään sääntömääräiset asiat ja keskustellaan tulevasta toiminnasta. Lisäksi tietenkin katsotaan miten saadaan veneiden kunnostus ja tuleva kausi käyntiin. Sulkava on monelle jälleen kesän kohokohta ja monenlaisia muita tapahtumia mahtuu soutukauteen.

Tervetuloa mukaan kokoukseen ja keskustelemaan tulevasta kaudesta ja vaikuttamaan tapahtumien suunnitteluun ja toiminnan painopisteisiin.

 

 

20-vuotisjuhla

Seuran 20-vuotisjuhlat

Hyvät Kirkkonummen Soutajien jäsenet, nykyiset ja entiset!

Vuonna 1998 perustettu seuramme on saavuttanut kunniakkaan 20 vuoden iän. Tervetuloa juhlistamaan menneitä ja tulevia vuosia ystävien sekä hyvän ruoan ja juoman parissa 21.9.2018 klo 18.00, paikkana Cafe Cleopatra, Kauppakeskus Kirsikka, Saloviuksentie 3 A 6, Kirkkonummi. Myös perheenjäsenet lämpimästi tervetuloa! Iltaa vietetään rennoissa tunnelmissa, live jazz-musiikin tahdissa.

kirkkovenesoutu

Soutukausi jatkuu vielä

4.9.2018 oli vuorossa haastesoutu Ingalundaa vastaan. Täysi veneellinen inkoolaisia soutajia (Tammisaaresta saadulla vahvistuksella) vei voiton meidän veneestämme. Ensi vuonna uusi yritys, Ingalunda lupasi lähettää kutsun alkukaudesta. Soudun jälkeen kokoonnuimme Café Purjeessa ja mietimme muita yhteisiä tapahtumia. Näistä sitten lisätietoa myöhemmin …  Ja soutukausi jatkuu vielä, nähdään rannassa.

 

kirkkovenesoutu, soutuharjoitus, Sulkavan suursoudut

Soutuharjoitukset jatkuvat

Soutuharjoitukset jatkuvat taas tästä päivästä alkaen normaalisti nyt kun on Sulkavan souduista hyvin ehditty toipua. Sulkavalla soudimme kirkkoveneiden perjantain iltasoudussa 6.7.2018 kahdeksan soutajan ja perämiehen voimin Sulkava Pro 8-veneellä. Sää oli ennusteista huolimatta hieno ja nautimme soudusta pidempään kuin koskaan aiemmin eli 6:43,23. Nyt taas kaikki joukolla treenaamaan!

Uncategorized

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2018

Kirkkonummen Soutajat järjestää kirkkovenesoutuun tutustumista ja soutukokeilua Unelmien liikuntapäivänä helatorstaina 10.5.2018 klo 14-16 Kantvikin venesatamassa. Katso tarkemmat saapumisohjeet tästä.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, joka rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Unelmien liikuntapäivä on hieno mahdollisuus toteuttaa juuri omannäköisiä liikuntahetkiä ja -tapahtumia, osallistua toisten järjestämiin tapahtumiin – tai liikkua ihan muuten vaan. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Vuonna 2018 erityisteemana on luonto.

www.unelmienliikuntapäivä.fi