kirkkovenesoutu, kuntopiiri, soutuharjoitus, Sulkavan suursoudut, vuosikokous

Uutta soutukautta kohti

Kevätkauden toiminta on käynnissä. 23.2.2022 pidettiin Kirkkonummen soutajien kevätkokous, jossa johtokunnan kokoonpanoa päivitettiin ja tehtiin suunnitelmia tulevalle soutukaudelle. Veneen kunnostus aloitetaan heti säiden salliessa; seuraa talkookutsuja Nimenhuudossa. Kuntopiiri jatkuu keskiviikkoiltaisin Kirkkonummen uimahallilla 27.4.2022 saakka. Mahdollisesti käydään taas joitain kertoja Otaniemessä harjoittelemassa Espoon soutajien ergosoutulaitteilla. Säännölliset soutuharjoitukset pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 18.30 kunhan vene on saatu vesille. Lisäksi suunnitteilla on joitain pidempiä soutuja, kuten helatorstaina retkisoutu Bågaskäriin yhdessä Ingalundan ja Lohjan soutajien kanssa. Tähtäimessä tietenkin Sulkavan soudut, joihin meillä on ilmoitettuna yksi vene perjantain 8.7.2022 iltasoutuun. Sitä ennen osallistumme 18.6.2022 Lohjan soutuun, mikä on myös hyvää harjoitusta Sulkavaa ajatellen.