Uncategorized

Tuas souvettiin Sulkavalla – sittenkin

Tänä vuonna Sulkavan soudut järjestettiin, vaikka sitä pitkään saatiinkin arvuutella edelleen vallalla olevan koronapandemian vuoksi. Soudimme perjantain iltasoudussa 8.7.2021 poikkeuksellisessa helteessä ajalla 5: 35:57. Veneitä oli mukana tavallista vähemmän, mutta kylläpä tuli naatittua soudusta. Nyt on viikon soututauko, mutta harjoitukset jatkuvat taas 20.7.2021 alkaen.

kuntojumppa, kuntopiiri, sisäharjoittelu, Uncategorized

Syyskauden sisäharjoittelu on käynnistynyt

Syyskaudella 2020 harjoittelemme tiistaisin klo 18.30-19.30 Kirkkonummen uimahallin alasalissa. Tämä kuntopiiri sopii kaikille soutajille kunnon lähtötasosta riippumatta ja sisältää erityisesti soutajille sopivia harjoituksia. Ota oma jumppamatto ja voimakuminauha mukaan.

Lisäksi kaikkia soutajia kehotetaan liikkumaan myös omatoimisesti ja muistutetaan kaikenlaisen ympärivuotisen säännöllisen liikunnan merkityksestä hyvinvoinnin kannalta.

Uncategorized

Haastesoutu 11.6.2019

Tänä iltana Kantvikin pienvenesatamassa oli suorastaan ruuhkaa, kun saimme vieraaksemme Ingalundan Inkoosta. Leikkimielisessä soutukisassa Kirkkonummen soutajat sijoittui hienosti hopealle. Soudun jälkeen nautiskelimme kahvia ja lähituottajan herkullista jäätelöä Café Purjeessa.

Uncategorized

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2018

Kirkkonummen Soutajat järjestää kirkkovenesoutuun tutustumista ja soutukokeilua Unelmien liikuntapäivänä helatorstaina 10.5.2018 klo 14-16 Kantvikin venesatamassa. Katso tarkemmat saapumisohjeet tästä.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, joka rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Unelmien liikuntapäivä on hieno mahdollisuus toteuttaa juuri omannäköisiä liikuntahetkiä ja -tapahtumia, osallistua toisten järjestämiin tapahtumiin – tai liikkua ihan muuten vaan. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Vuonna 2018 erityisteemana on luonto.

www.unelmienliikuntapäivä.fi

Uncategorized

Vuosikokous

Kirkkonummen Soutajat ry – Kyrkslätts roddare rf sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 22.3.2018 klo 18.30 Cafe Cleopatrassa (Kauppakeskus Kirsikka, Saloviuksentie 3, Kirkkonummi).

Seura viettää 20-vuotisjuhlaansa alkavalla toimintakaudella. Sen kunniaksi johtokunnan ehdotus toimintasuunnitelmaksi sisältää normaalien soutujen ja soututapahtumien lisäksi myös erityistä juhlaohjelmaa, kuten juhlasoutua Tallinnaan kesäkuussa ja iltajuhlallisuuksia elokuussa.

Nykyiset jäsenet ja uudet soudusta kiinnostuneet tervetuloa!

Uncategorized

Juhlavuosi on käynnistynyt

Kirkkonummen Soutajat täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sen kunniaksi on luvassa sekä perinteisiä että uusia, ainutlaatuisia tapahtumia. Kesäkuuksi suunnittelemme soutua Tallinnaan ja loppukaudesta 20-vuotisjuhlia. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan, soutamaan ja juhlimaan!