kirkkovenesoutu, soutuharjoitus, soutukisa, Sulkavan suursoudut

Kesäkauden 2023 kilpailuja ja muuta toimintaa

Harjoitukset ovat toteutuneet vaihtelevissa sääolosuhteissa; on ollut hellettä ja aurinkoa, reippaita sadekuuroja, tyyntä ja myrskynpoikastakin. Olemme harjoitelleet ahkerasti ja uusia innokkaita soutajiakin on tullut mukaan toimintaan. Osallistuimme Sulkavan suursoutujen perjantain iltasoutuun 7.7.2023 yhdessä VTT:n ja Espoon soutajien kanssa. Veneemme nimi oli VTT-VoimallaTriplaTiimin. Valitettavasti juuri ennen lähtöä sattunut tapaturma hidasti veneemme vauhtia, mutta maaliin päästiin. Seuraavana on vuorossa Suurlohjan soudut (25 km) 5.8.2023 (sinnekin saamme hiukan apua Espoon soutajilta). Kulosaaren ympärisoutua ei tänä vuonna(kaan) järjestetä, mutta meillä on luvassa oma 25-vuotisjuhlasoutu syyskuussa. Juhlasoudusta on tulossa pian lisätietoja.

kirkkovenesoutu, soutuharjoitus, soutukisa, Sulkavan suursoudut

Sulkavalla on taas soudettu – ja harjoitukset jatkuvat

Osallistuimme Sulkavalla 8.7.2022 perjantain iltasoutuun avoimessa sarjassa. Veneeseen saimme muutaman lainasoutajan Espoon soutajista, jotta vene tuli täyteen. Ensimmäistä kertoo historiassamme pidimme Sulkavalla pienen biotauon; siitä huolimatta soutuaika jäi vielä alle kuuden tunnin. Taukopaikka tosin valikoitui melko akuutisti eikä ollut paras mahdollinen. Ja Ingalunda onnistui ohittamaan meidät tauon aikana. Sää oli perjantain soutajille suotuisa.

Soutuharjoitukset jatkuvat taas tiistaisin ja torstaisin, vajaan kahden viikon lepotauon jälkeen. Suunnittelupalaverikin on pidetty Café Purjeessa ja tulossa on mm. retkisoutu Stora Halsön saarelle elokuussa (14.8.). Ehkä saamme Ingalundan seuraksemme? Seuraa Nimenhuutoa ja ilmoittaudu mukaan!

kirkkovenesoutu, soutuharjoitus, soutukisa, Sulkavan suursoudut

Päivitystä – kohti Sulkavaa

Kesän soutuharjoitukset ovat toteutuneet runsainkin joukoin ja sää on pääsääntöisesti suosinut meitä. Helatorstain soutua tosin jouduttiin sääolosuhteiden vuoksi lyhentämään ja soudimme inkoolaisten kanssa Fagerölle grillailemaan eväitä. Kiertelimme hiukan kauniissa saaristossa menomatkalla ja soutumatkaa kertyi n. 15 km.

18.6.2022 osallistuimme Suurlohjan soutuihin (25 km) ja saimme sekajoukkueiden sarjassa pronssimitalin.

5.7.2022 soudimme viimeisen harjoituksen ennen Sulkavan soutuja; kova tuuli takasi hyvän treenivastuksen. Nyt on vene trailerilla odottamassa Sulkavalle lähtöä ja veneellinen soutajia valmiina matkaan.